Production and quality in one place
SUPPORT
TÁMOGATÁS 1.

Kedvezményezett neve:
IK Metál Kft.
A projekt címe:
Az IK Metál Kft. Vállalati komplex infokommunikációs fejlesztése 2
A szerződött támogatás összege:
9,696 Millió Ft
A támogatás mértéke (%-ban):
40%

A projekt tartalmának bemutatása:
Fejlesztésünk célja: kiépíteni egy korszerű vállalati folyamatmenedzsmentet támogató informatikai alkalmazásokat, amely a versenyképességünket és jövedelemtermelésünket növeli.
Költségtételek:
-Vállalati CRM, értékesítés terület, -Gyártási terület, -Kontrolling és döntéstámogatás, -Beszerzési, logisztikai terület, -Pénzügyi, számviteli terület, -Munkafolyamat-irányítási rendszer. Szükségességük azért fontos, mert nem rendelkezünk jelenleg vállalati
folyamatmenedzsmenttel, az új rendszer pedig alkalma lesz a következőkre: Az értékesítés és beszerzés kezeli a különféle, időszakosan érvényes árlistákat, kiadott és ajánlatok nyilvántartását, későbbi feldolgozását/kiértékelését. A gyártás ütemezésekor lehetőségünk van tetszőleges munkafolyamat elindítására, a felhasznált alapanyag és beépülő cikkek automatikus könyvelésére. A főkönyv, folyószámla, bank, pénztár, cash-flow és kontrolling funkciókat – teljes mértékben integrálva az ERP rendszer adataival és folyamataival.
-Tanácsadási költségek: a rendszer bevezetéséhez szükséges tanácsadási munkamennyiséget fedezik.
-Hardverek: DELL PowerEdge T330 Server, MS Szerver Alkalmazások, Szünetmentes Tápegység, Üzemi Terminálok, Vonalkód nyomtatók. Ezek a hardver eszközök a szükséges konfigurációs környezet kialakítását szolgálják.
Műszaki-szakmai eredmények: Üzemi eredmény növekedés mértéke Ft.
A bevezetett vállalati folyamatmenedzsment modulok száma: 6 db.
A megvalósított tevékenységek lévén a hatékonyságot és a kapacitást kívánjuk növelni, a termékeink minőségét javítani.

A projekt tervezett befejezési dátuma:
2019.03.01.
A projekt azonosító száma:
GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2017-01005

TÁMOGATÁS 2.
Kedvezményezett neve: IK METÁL Termelő, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság A projekt címe és célja: IK Metál Kft. Termelési kapacitásnak bővítése A támogatási összeget millió forint esetén: 71,82 Millió Ft A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.1-14-2014-00108 Támogatás intenzitása: 45% A projekt tényleges befejezési dátuma: 2015.06.30 A projekt tartalmának bemutatása: A projekt keretein belül beszerzésre került egy hidraulikus élhajlítógép, két műanyag fröccsöntő gép és egy ponthegesztő robotcella. A beszerzett eszközök a következő megvalósítás helyszíneken kerültek elhelyezésre: Xpert 250/4100 Hidraulikus élhajlítógép – Székesfehérvár ENGEL VICTORY 200/80 Spex CC 300 Műa. fröccs. – Ajka ENGEL VICTORY 200/50 Spex CC 300 Műa. fröccs. – Ajka. Az eredeti Támogatói Okirathoz képest bekövetkezett változás a következő eszköz(ök) tekintetében történt. A pályázatban megjelölt és a Támogató okiraton is átvezetett helyszín (azaz, 8000 Székesfehérvár, Vásárhelyi út 5.) helyett a pályázatban további megvalósítási helyszínünkön, azaz 8400 Ajka, Gyár u.35.sz. alatt kerültek üzembe helyezésre. Ez a megvalósítási helyszín is szerepel a társaságunk cégkivonatában, mint fióktelephely Ponthegesztő robcel.,Elektróda Felszab.-Ajka, Ponthegesztő rob.cel.,Cella(kerítés,vez.)- Ajka, Ponthegesztő rob.cel.,Biztonsági elemek-Ajka, Ponthegesztő rob.cel.,Heg.kész.fogadás-Ajka, Ponthegesztő rob.cel.,Ponthegeszt piszt-Ajka, Ponthegesztő rob.cel.,Hegesztés vezérlő-Ajka, Ponthegesztő robotcella,Robot-Ajka, Ponthegesztő rob.cel.,Heg. készülékek,Ajka,
TÁMOGATÁS 3.
Kedvezményezett neve: IK METÁL Termelő, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság A projekt címe és célja: Az IK Metál Kft. Termelési kapacitásának bővítése 2. ütem A támogatási összeg: 106,17 Millió Ft A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.1-15-2015-00774 Támogatás intenzitása: 45% A projekt tényleges befejezési dátuma: 2017.02.28 A projekt tartalmának bemutatása: A projekt keretein belül beszerzésre kerül: 1 db BySprint Fiber 4020, 4000 W szállézer 1 db Ívhegesztő robotcella 6 db Kemppi FastMig X450-R 85 hegesztőgép A beszerzett eszközök Székesfehérvár megvalósítási helyszínen kerülnek elhelyezésre.